Digitale camera 024.jpgNajaarsproject 2013

Hallo beste muziek liefhebbers,

Trompettist Teus Nobel (1982) is momenteel een van Neerlands meest gevraagde mucisi in de jazz- en popscene. Op zijn palmares staan artiesten als Do, Caro Emerald,Lee Towers en Frank McComb (US), naast bands als Kyteman Orchestra, Wicked Jazz Sounds, Rotterdam Jazz Orchestra en Monsieur Dubois. Hiermee trad hij, naast vele binnenlandse concerten  en radio/tv performances, op in steden als Berlijn, Praag, Moskou, St. Petersburg, Boedapest en Milaan.

Sinds september 2010 is Teus als solo-trompettist werkzaam bij het Orkest der Koninklijke Luchtmacht. Deze baan combineert hij met zijn freelance werkzaamheden, waaronder ook zijn eigen Liquid Music Quintet. Hiermee werd hij, kort na de release van hun album "FLOW"uitgeroepen tot radio 6 Soul & Jazz Talent. Ook het freeware album "LM6iX"van Black Gold 360 scoorde uitstekend, gezien de ruim 70.000 downlaods en lovende recensies in binnen- en buitenland.

Op zijn cv zijn daarnaast een 15-tal bekende musicals te vinden, waaronder Grease, Fame, Footlose, Saturday Night Fever en Wicked

http://www.youtube.com/watch?v=CpdmTCR4yBE

 

Als vocale gast hebben wij zanger Rob Reyners gevraagd een aantal nummers voor zijn rekening te nemen. Deze zanger heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend. Rob Reyners is een duizendpoot; zingen, bugel en trompet spelen, gitaar en piano spelen, theater maken, sketches schrijven en gedichten schrijven.Rob is 22 jaar, woont in Maastricht en studeert Jazz Zang aan het Conservatorium te Maastricht.Afgelopen januari presenteerde hij zijn eerste CD; “Haven’t Met You Yet”. Muziek is zijn lust en zijn leven, maar hij schroomt niet ook andere kunstvormen aan een grondige blik te onderwerpen.

Zijn motto:

“Dood gaan we toch, dus dan kunnen we beter genieten van ’t leven!”

 

Dirigent van dit project is wederom Wim Hamans. www.wimhamans.nl  

 

10 november Perron 55 te Venlo met Teus Nobel en Rob Reijners, deur open 14.30, aanvang 15.00 uur.